AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA dömper D 1000 AP / APG

Két csúcstechnológiájú modelljével kategóriája legteljesebb termékválasztékát nyújtja. 10 000 kg teherbírású dönthető vagy elülső billenőplatós.


Csúcstechnológiájú csuklós, elülső vagy dönthető billenőplatós dömperek

Utolsó generációs tervezésű, 10 000 kg raksúlyú, csúcstechnológiájú csuklós dömperek. Elülső vagy dönthető billenőplatós modellek. Az AUSA a 10 tonnás dönthető platójú dömperek egyetlen gyártója, nagy rakodó kapacitással. Nagyszerű tulajdonságok terepen, nehéz terepen teljesen megrakodva is teljesen stabil. Erős, nagy áttétű Kubota motorral ellátva. Csúcs design hátsó ellensúllyal a nagyobb stabilitás érdekében lejtőkön és teljesen megrakodva, egyúttal véd az ütközésektől is.

Masszív és hatékony technológiával, csúcsminőségű komponensekkel ellátva. Nyomatékáttétes meghajtója és egyedi irányító joystickja könnyed irányítást tesz lehetővé. Rendkívüli stabilitást nyújt még a legnehezebb terepviszonyok között is. Optimális termelékenység a legjobb teljesítmény- méret-súly aránnyal, ami a legtermelékenyebbé teszi osztályában.


D1000 dömper Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum