AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA dömper D 85/100/120 A

Kategóriája egyetlen dömpere 7 típust felvonultató választékkal, amelyek minden igényt kielégítenek. 1-től 1,4 m szélességű, dönthető vagy magas billenőplatóval.


Masszív és könnyen karbantartható dömper

Masszív csuklós dömperek 5 modellből álló választéka, minden igényre. 1 – 1,2 m szélesek és 850-től 1200 kg teherbírásúak. Dönthető plató (AHG) és magas billenőplató (AHA). A legnagyobb kapacitású platókkal ellátott dömperek a piacon. A legmasszívabb és leghatékonyabb technológia a hidrosztatikus meghajtások terén a Bosch-Rexroth-tól. Egyedi AUSA tengelyek bolygókerekes fordulatszám csökkentő áttéttel valamint tömített fékek többszörös féktárcsákkal az olajban.

Kubota motorral hajtott dömper, nagyon alacsony zajszintű, egy joystick biztosítja a teljes működtetés könnyedségét. Az egyenletes súlyelosztásnak köszönhetően teljes teherrel is nagyon jó a stabilitása. Kettős hátsó ellensúly, ami lökhárítóként is funkcionál. Masszív dömper és könnyű karbantartás.


D85 dömper Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum