AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

Online hibabejelentő

Meghibásodott munkagép, targonca javítása, márkafüggetlen szerviz

Telefonon, személyesen

Hívjon minket bátran! Ha targonca megállt, nem indul, meghibásodott, ha a targonca időszakos szervizére van szüksége, vagy egyéb problémája van munkagépével. Hétköznap 7 és 17 óra között várjuk hívását, központi számunkon: (06-1) 402 42 22 itt bármely kollégánk elérhető! Este van vagy hétvége, és azonnali kérdése vagy problémája van? Nem gond, hívja kedvezményesen hívható 06/40-200-088-as kék számunkat, ahol az ügyeletes kolléga segít Önnek! Minket bármikor megtalál!

 

Online hibabejelentés

Legegyszerűbb módon segíthetünk Önnek amennyiben targoncája, munkagépe meghibásodott. Csak töltse ki a megfelelő mezőket és mi rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Köszönjük!
Hibabejelentését fogadtuk. Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.
* Kérjük a csillaggal jelölt mezőket szíveskedjen kitölteni.
Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést

A Pagát Gold Zrt. és a cégcsoportjába tartozó valamennyi vállalkozás a 2018. május 25-től alkalmazandó, a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló Európai Uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) alapján és az abban foglaltak szerint jár el az adatkezeléssel kapcsolatban. Az Ön által jelen felületen megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat az Internet szerverektől függetlenül, biztonságosan tároljuk, így azokhoz egy esetleg rosszindulatú támadás, behatolás esetén sem férhetnek hozzá illetéktelenek. Adatait cégünk nem adja el, nem adja bérbe, nem kölcsönzi más cégeknek vagy szervezeteknek. A hírlevélről bármikor leiratkozhat, vagy adatait bármikor módosíthatja az info@pagatgold.hu e-mail címen keresztül vagy szóban a honlapon feltüntetett elérhetőségek valamelyikén. Adatvédelmi tájékoztatónk ITT olvasható. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kapni az adattárolás pontos menetéről, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@pagatgold.hu címen.

 

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum