AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA kommunális gépek a közösségért

Az AUSA az önkormányzati feladatok ellátására két csúcsteljesítményű, közösségi hasznosságra fókuszáló termékcsaládot kínál. Termékválasztékunkban fő helyet foglal el a közösségi terek takarítása és a hozzájuk kapcsolódó multifunkciós gépek.Takarítógépek

Az AUSA-nál a kompakt városi takarítógépek teljes választéka megtalálható. Nagy hatékonyságú elszívók és mechanikus takarítógépek nehéz körülmények közötti végzett munkákra. Az AUSA név egyet jelent az innovatív megoldásokkal a közutak, ipari létesítmények és építési területek takarításában.


Ausa takarítógép Takarítógépeinkről részletesen

Multifunkciós gépek

Az AUSA átfogó és változatos jáműválasztékot kínál különböző kabantatási és egyéb munkálatokra mindenféle munkakörülményeke. Ezek a gépek bármilyen munkakövetelménynek megfelelnek minden évszakban.


Ausa multifunkciós Multifunkciós gépeinkről részletesen

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum