AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA hatékony mezőgazdasági munkagépek

Az AUSA mezőgazdasági gépeinek termékválasztékában a farmokon végzett anyagmozgatás, szállítás és karbantartás áll a fő helyen, valamint mindenféle egyéb mezőgazdasági és erdészeti alkalmazások.Targoncák

Az AUSA targoncák rendkívül mozgékony gépek, amelyek képesek nehéz terhek mozgatására nehéz és lejtős terepen is. Ez teszi alkalmassá őket külső építkezéseknél végzett munkára és ipari alkalmazásokra. Az AUSA targoncák kitűnnek termelékenységükkel és biztonságosságukkal mindenféle anyagmozgatásnál, akár nehéz és egyenetlen terepen is. Az AUSA kínálja a piacon az off-road és a fél-ipari targoncatípusok legszélesebb választékát.


Ausa targoncák Targoncáinkról részletesen

Teleszkópos rakodók

Raklapokra pakolt anyagok vagy nagyobb terhek mozgatásához az AUSA Taurilift márkájú teleszkópos rakodóit kínálja. Ezek ideális gépek a rakomány hatékony mozgatására valamint a fogyasztóhoz való eljuttatásához. Az AUSA kínálja a terepre is alkalmas masszív teleszkópos rakodók legszélesebb választékát a piacon.


Ausa teleszkópos rakodók Teleszkópos targoncákról részletesen

Dömperek

A dömperek piacán az AUSA kínálja a legnagyobb választékot. AUSA dömperrel a munkája gyorsan halad és elkészül határidőre. Az AUSA-nál mindig megtalálja az ön igényeinek legmegfelelőbb dömpert. A modell választékban vannak rögzített alvázas 1000 – 3000 kg raksúlyú dömperek és 850 – 10 000 kg raksúlyú csuklós dömperek is.

Ausa dömperek

Dömpereinkről részletesen

Multifunkciós gépek

Az AUSA átfogó és változatos jáműválasztékot kínál különböző kabantatási és egyéb munkálatokra mindenféle munkakörülményeke. Ezek a gépek bármilyen munkakövetelménynek megfelelnek minden évszakban.


Ausa multifunkciós Multifunkciós gépeinkről részletesen

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum