AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA multifunkciós munkagépek

Az AUSA átfogó és változatos jáműválasztékot kínál különböző karbantatási és egyéb munkálatokra mindenféle munkakörülményeke. Ezek a gépek bármilyen munkakövetelménynek megfelelnek minden évszakban.


Az AUSA többfunkciós gépeinek termékcsaládja

Az AUSA átfogó és változatos jáműválasztékot kínál különböző karbantatási és egyéb munkálatokra mindenféle munkakörülményeke. Ezek a gépek bármilyen munkakövetelménynek megfelelnek minden évszakban. A számos különleges megoldás, amiket az AUSA kínál a közterületfenntartók és egyéb szektorok számára a legváltozatosabb igényeknek felel meg a közúttakarítástól a kertészeten át a szemétgyűjtésig, temetők karbantartásáig, gyomirtásig, útkarbantartásig, magasban végzett karbantartási munkálatokig és az áruszállításig...

Az AUSA-nak vannak könnyű gépjárművei, terepjárművei és mozgékony gépei (M 50 D), de nagy teherbírású masszív gépei is nagy igénybevételekre (M 150/250 M). Ezen kívül vannak még csúcstechnológiájú szerszámai (M 200/350 H). A járművek multifunkcionálisan fel lehetnek szerelve az egyedi Link ® endszer használata révén mindenféle kiegészítővel az év 365 napján.


AUSA multifunkciós munkagép

Az AUSA többfunkciós gépek 4 előnye

Egy típus

Egy típus minden igényre

Könnyű és mozgékony járművek jó terepképességekkel az emberek maximális mobilizálására, illetve masszív nagy teherbírású mezőgazdasági, építőipari és karbantartó munkálatokra. A multifunkcionalitás nagy járulékos érték a közműveknél és a szolgáltató szektorban.

Teljesítmény

Kiváló teljesítmény

Mindenféle akadály leküzdésére alkalmas terepjármű, nagy teherbírású masszív járművek és erős, nagy teljesítményű többfunkciós hidraulikus rendszer.

Fejlesztés

Többfunkciós rendszer a Link ®-el

A Link ® rendszert kizárólag az AUSA fejlesztette ki. Ez kivételes szolgáltatást nyújt a közműveknél maximális sokoldalúsággal és minimális kezelési költséggel a városi közterületek karbantartására.

Kompakt

Maximális funkcionalitás

A csúcsminőségű kivitelezés lehetővé teszi, hogy maximális hatékonysággal dolgozzunk minden egyes karbantartó tevékenység során, akár városban, akár a hegyekben vagy vidéken. A tartozékok széles választéka a gyári garanciával kielégíti minden önkormányzat igényét.

Multifunkciós munkagépek
M200H

M 200 H
Az M 200 H egy csúcstechnológiájú szerszámszállító gépjármű masszív méretekkel, ami kiváló manőverezést biztosít. Hidrosztatikus hajtóművét arra tervezték, hogy kiválóan megállja a helyét bármilyen útviszonyok mellett.

M350H

M 350 H
Az M 200 H egy 3500 kg teherbírású csúcstechnológiájú szerszámszállító gépjármű masszív méretekkel. Hidosztatikus négykerék meghajtása kiváló manőverezést biztosít. Hidrosztatikus hajtóművét arra tervezték, hogy kiválóan megállja a helyét bármilyen útviszonyok mellett.

M150C

M 150 M / MC
Nagy teherbírású többfunkciós gépjármű (1500kg). Nagyon masszív és egyszerű. Ideális közműveknél végzett nehéz munkákhoz és szűk helyeken.

M250MC

M 250 M / MC
Többfunkciós, nagy teherbírású gépjármű (2500kg). Masszív és erős. Ideális hegyi környezetben és szűk helyeken.

M50D1

M 50 D
Könnyűsúlyú, 500 kg teherbírású közszolgálati gép. A legmasszívabb a piacon. Nagyon kényelmes és csúcs kivitelezésű, alkalmas munkavégzésre rendkívül nehéz terepen, teljesen megrakodva is. Maximális biztonsággal működtethető a mezőgazdaságban, zöldterületeken és az építőiparban.

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum