AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA multifunkciós munkagép M150M

Nagy teherbírású többfunkciós gépjármű (1500kg). Nagyon masszív és egyszerű. Ideális közműveknél végzett nehéz munkákhoz és szűk helyeken.


Megbízható, erős multifunkciós szállító munkagép

Nagy, 1,5 tonnás teherbírás. Anyagok és berendezések optimális szállítására tervezték bármilyen típusú közterületfenntartó, mezőgazdasági vagy turisztikai tevékenység ellátására. Nagyon masszív, mindössze 1,57 m széles és 4 méter hosszú. Valódi szervizkocsi, amely kiválóan manőverezik szűk helyeken is. Egyszerű technológiával készült, megbízható és erős. Egyedi bolygókerekes fordulatszám csökkentő tengelyes AUSA váltó és tömített fékek.

Megbízható, alacsony fogyasztású Kubota motor 5 sebességes váltóval, minimális működtetési és karbantartási költséggel. Két karosszéria változat, a hidraulikusan kirakodható dobozos rendszer, illetve a fel- és lerakodó tartályos rendszer, a különböző típusok között lehet váltani egyazon gépen. A hátsókerék meghajtás és hidraulikus kormányzás minimális fordulási ívet eredményez. Teljesen megrakodva is nagy sebességre képes és jól kapaszkodik.


M150M multifunkcios Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum