AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA multifunkciós munkagép M200H

Az M 200 H egy csúcstechnológiájú szerszámszállító gépjármű masszív méretekkel, ami kiváló manőverezést biztosít. Hidrosztatikus hajtóművét arra tervezték, hogy kiválóan megállja a helyét bármilyen útviszonyok mellett.


Szerszámszállító munkagép

Az új M 200 H nagy kapacitású és könnyen vezethető, nagyon kis fordulási ívvel és nagy hidraulika teljesítménnyel. Kategóriájában a legmasszívabb – 2,5 tonnás teherbírású – szerszámszállító gép. Különleges tervezése alkalmassá teszi szűk utcákon, járdákon vagy gyalogos övezetekben végzendő munkákra. A kis fordulási ív, a 4 kerék meghajtás és a kis tengelytávolság a kulcsai a kivételes manőverezhetőségnek. A meghajtó- és kormányművek sokféle változatával: 4x2x2, 4x2x4 és 4x4x4 FlowTrack®. A leszerelhető sószórónak és hóekének köszönhetően az M 200 H nagyszerű munkapartnere az önkormányzatoknak télen is, akár a legnehezebben megközelíthető területeken is. A VW Euro 5 motornak köszönhetően – amely megfelel a legszigorúbb károsanyagkibocsájtásra vonatkozó előírásoknak - az M 200 H egy tiszta és csendes gépjármű.

Az automatikus és hidrosztatikus meghajtómű kiváló precizitást és könnyedséget valamint kényelmes és biztonságos vezetést biztosít. Az egyedi üzemanyagkímélő rendszerrel (AFS) három üzemmódban működtethető (Szállítás, Munka, Öko). Maximális sebessége 40km/óra, mindkét tengely felfüggesztéssel, kényelmes kétüléses fülke és nagyszerű kilátás. 7 hidraulikus csatlakozás és a Link® rendszer biztosítja a kiegészítők cseréjét.


M200H multifunkcios Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum