AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA multifunkciós munkagép M250M

Többfunkciós, nagy teherbírású gépjármű (2500kg). Masszív és erős. Ideális hegyi környezetben és szűk helyeken.


Masszív nagy teherbírású munkagép

Nagyon masszív és nagy teherbírású speciális többfunkciós gépjármű. Arra tervezték, hogy a legszélsőségesebb körülmények között is elvégezze a munkát az építőiparban, a bányászatban, a mezőgazdaságban illetve a közterületfenntartás során. Igen alkalmas anyagok és eszközök szállítására karbantartási munkálatok során. Masszív és átlátható technológiája a kulcsa könnyű karbantartásának.

Az AUSA többfunkciós M 250 M/MC nagyon masszív és erős. 1,6 méteres szélessége és 2,5 tonnás teherbírása egyedi géppé teszik a piacon. A legnehezebb körülmények közt is megbízható, teljesen megrakodva is teljesen stabil. Állandó Compen®négykerék meghajtásának köszönhetően nagyon jó tereptulajdonságai vannak még a bányaszektorban is.

Az AUSA Multitask M 250 M/MC egy nagyon sokoldalú és kényelmes gép, 40 km/órás csúcssebességgel. Masszív felfüggesztését az első tengelyen rugókkal és lengéscsillapítókkal, a hátsó tengelyen pedig ugótartó keretekkel oldották meg. Kiegészítők széles választéka alkalmazható a legkülönfélébb feladatokra: sószóró, hóeke, 8 méteres és 2,3 tonnás daru kosárral vagy emelőplatformmal a magasban végzendő munkákhoz. Olyan rendszer is kapható, amely lehetővé teszi, hogy egy csuklós karral kicseréljük a tehergépkocsi dobozát vagy a konténerét (M 250 MC típus).


M250M multifunkcios Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum