AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA multifunkciós munkagép M350H

Az M 350 H egy 3500 kg teherbírású csúcstechnológiájú szerszámszállító gépjármű masszív méretekkel. Hidosztatikus négykerék meghajtása kiváló manőverezést biztosít. Hidrosztatikus hajtóművét arra tervezték, hogy kiválóan megállja a helyét bármilyen útviszonyok mellett.


Nagy kapacitású szerszámszállító munkagép

Multifunkcionális és nagy kapacitású szerszámszállító gép. Osztályában a legkiegyensúlyozottabb és legspeciálisabb. Kiváló, 3,5 tonnás teherbírású, platója a legjobb méretekkel bír kategóriájában. Meglepő – mindössze 1,7 méteres - szélessége a 3,5 tonnás teherbírásával párosulva ezt a gépjárművet hasznos eszközzé teszi szűk helyeken és meredek lejtőkön hegyi környezetben, még akár havon vagy jégen is. A négykerék meghajtású FullGrip rendszert mozgás közben is fel vagy le lehet kapcsolni egy elektro-hidraulikus kapcsolóval. Az alacsony károsanyagkibocsájtású VW 2.0l TDI Euro 5 motornak köszönhetően környezetbarát. Az automatikus és hidrosztatikus váltó könnyed vezetést és manőverezést tesz lehetővé szűk helyeken is. 7 hidraulikus csatlakozó egy szerszámtartóval és alvázborító a Link® rendszer mellé.


M350H multifunkcios Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum