AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA multifunkciós munkagép M50D

Könnyűsúlyú, 500 kg teherbírású közszolgálati gép. A legmasszívabb a piacon. Nagyon kényelmes és csúcs kivitelezésű, alkalmas munkavégzésre rendkívül nehéz terepen, teljesen megrakodva is. Maximális biztonsággal működtethető a mezőgazdaságban, zöldterületeken és az építőiparban.


Mozgékony jármű karbantartási és közterületfenntartási munkákhoz

A legmozgékonyabb optimális teljesítményű jármű karbantartási és közterületfenntartási munkálatokhoz bármilyen talajtípuson. Az M 50 D olyan könnyű súlyú gépjármű, amely alkalmas nehéz terepre is, differencálblokkjának, kiváló felfüggesztésének és háromhengeres, nagy áttétű motorjának köszönhetően. Kategóriája legnagyobb névleges teherbírása és az erő és stabilitás legjobb kombinációja lehetővé teszi a lejtőn végzett munkát is teljesen megrakodva (500 kg) köszönhetően a megfelelő tengelytávnak és súlyeloszlásnak a tengelyeken.

Csúcstechnológiájú, fokozatmentes sebességváltó. Az egyedi, masszív AUSA tengelyek lehetővé teszik egyszerre akár három ember valamint anyag hatékony szállítását is, minimális költségen. Az M 50 D-t nagyon könnyű vezetni, az automata váltó miatt kényelmes és biztonságos jármű, ergonomikus vezetőülés, kiegészítve borulásvédelmi és leeső tárgyak elleni védelmi rendszerrel. A jóváhagyott változatok: Speciális jármű (19,5kW; 40Km/h); UTV európai engedély (15kW; 60Km/h).


M250M multifunkcios Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum