AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA takarítógép - közterület takarító

Az AUSA-nál a kompakt városi takarítógépek teljes választéka megtalálható. Nagy hatékonyságú elszívók és mechanikus takarítógépek nehéz körülmények közötti végzett munkákra. Az AUSA név egyet jelent az innovatív megoldásokkal a közutak, ipari létesítmények és építési területek takarításában.


Az AUSA takarítógép termékcsalád

A gépet könnyen használhatónak és karbantarthatónak tervezték. Modern városias megközelítés. Ember és környezetbarát. Alacsony üzemanyagfogyasztás és karbantartási és üzemeltetési költségek.


AUSA takarítógép

Az AUSA takarítógépek 4 előnye

Környezetbarát

Környezetbarát

Az AUSA megfelel a legmagasabb elvárásoknak is a károsanyagkibocsátás, zajszint és az üzemanyagfogyasztás terén.

Felhasználóbarát

Felhasználóbarát csúcstechnológia

Az AUSA gépekben a legújabb technológia található, ami megkönnyíti a felhasználást, a karbantartást és növeli a vásárlói elégedettséget is az értékesítés utáni szervizosztályon. A legújabb technológia az úttakarításban növeli vásárlóink termelékenységét.

Kompakt

Kompakt méretek

Az AUSA gépek rendkívüli kompaktsága kitűnő manőverezést biztosít szűk terekben is. Négy kormányozható kerék biztosítja a legkisebb fordulási ívet kategóriájában.

Ergonómia

Ergonómia, kilátás és kényelem

Az AUSA fülkéket a vezető kényelmének maximális figyelembevételével tervezik. A vezető jó kilátása valamint a vezérlőberendezések tökéletes elosztása kényelmes és biztonságos működtetést biztosít.

Takarítógépek
B200H

B 200 H
AUSA B 200 H típusú 2 m3-es csúcstechnológiájú elszívógép, rendkívül hatékony járdák és sétáló övezetek tisztítására. A takarítógép nagyon csöndes, tiszta, jól manőverezhető, könnyű használni és alacsonyak a működtetési költségei.

B400H2

B 400 H
4 m3 kapacitású, B 400 H típusú, csúcsteljesítményű takarítógép utak tisztítására. Kényelmesen működtethető és alacsony működtetési költségű takarítógép.

W200H

W 200 H
AUSA W 200 H típusú nagynyomású útmosó, jól manőverezhető és hatékony a nagy gyalogosforgalmú területeken.

W350H

W 350 H
AUSA W 350 H típusú nagyteljesítményű gép járdák és bútorok forró vízzel és tisztítószerrel történő mosására.

BD120RMB

BD 120 ML
A városi takarításra alkalmas, 400 l kapacitású AUSA BD 120 ML hatékony és alacsony befektetést igénylő gép. Egyedi oldalsó és magas ürítés.

B201RH

BD 201 RH
A városi takarításra alkalmas, 1250l kapacitású AUSA BD 201 ML hatékony és alacsony befektetést igénylő gép.

BD202HL

BD 202 HL
A csúcstechnológiájú, városi takarításra alkalmas, 900l kapacitású AUSA BD 202 HL hatékony és alacsony befektetést igénylő gép.

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum