AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA takarítógép B200H

AUSA B 200 H típusú 2 m3-es csúcstechnológiájú elszívógép, rendkívül hatékony járdák és sétáló övezetek tisztítására. A takarítógép nagyon csöndes, tiszta, jól manőverezhető, könnyű használni és alacsonyak a működtetési költségei.


Könnyű használatú, csöndes elszívó takarítógép

Az AUSA B 200 H 2 m3-es kapacitású elszívó takarítógép. Ez a típus kapható 2 és 4 kerék meghajtásos kivitelben is. Masszív és hatékony, valamint kiválóan manőverezhető az osztályához képest kicsi fordulási sugarának köszönhetően. 1400- 2800 mm széles sepréssel optimális teljesítményt nyújt. A B 200 H-t az Eunited 3 csillagos tanúsítvánnyal látta el a PM10 vizsgán (a porrészecskékre vonatkozó tanúsítványok legmagasabb szinje), ami igazolja, hogy a környezet levegőjét nagyon tisztán tartja. Alacsony fogyasztású és károsanyagkibocsátású Euro 5 VW motorral ellátva (átlagfoyasztása 6 l/óra).

Csúcstechnológiájú, Bosch-Rexroth gyártmányú hidrosztatikus pumpájának és motorjainak köszönhetően rendkívül pontosan lehet vele előre manőverezni és fordulni. Az elszívó ventilátor kis sebességnél is csúcsteljesítményű, ami minimálisra csökkenti a zajszintet és lehetővé teszi a hulladék nagymértékű összesöprését. Három üzemmódban működtethető (Szállítás, Munka, Öko) az egyedi üzemanyagtakarékos AUSA-val (AFS).

A kabint a vezető kényelmének figyelembevételével tervezték, hogy ezzel is csökkentsék a hosszú műszakok alatt a kifáradást. A kezelő az oldalt és középen alul elhelyezett üvegablakokon keresztül teljes rálátást kap a kefékre és az elszívóra.


B200H takarítógép Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum