AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA takarítógép B400H

4 m3 kapacitású, B 400 H típusú, csúcsteljesítményű takarítógép utak tisztítására. Kényelmesen működtethető és alacsony működtetési költségű takarítógép.


Nagy kapacítású elszívó takarítógép

4 m3-es kapacitású kompakt és mozgékony elszívógép. 62 km/órás csúcssebesség, kiváló kezelési költségekkel. A nagy kapacitású turbina nagy elszívóerőt biztosít, hatékonyabbá téve a takarítást és csökkentve a zajszintet. A PM 10 2010 tanúsítvány az Eunited-től igazolja, hogy a környezetében a levegő tiszta marad.

A forgatható monitor és a hátsó kamerák kiváló rálátást biztosítanak. Magasan üríti a hulladékot. Alacsony fogyasztású és károsanyagkibocsátású Euro 5 VW motorral ellátva (átlagfoyasztása 6 l/óra). A Bosch-Rexroth gyártmányú hidrosztatikus váltó rendszer 2 hidrosztatikus és 2 mechanikus sebességgel nagy sebességet és kiváló fokozatos kapcsolást biztosít. A fülkét a kezelő kényelme érdekében ergonomikusra és csöndesre tervezték. Nagyon kényelmes vezető pozíció.


B400H takarítógép Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum