AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA takarítógép BD120ML

A városi takarításra alkalmas, 400l kapacitású AUSA BD120ML hatékony és alacsony befektetést igénylő gép. Egyedi oldalsó és magas ürítés.


Kisvárosok és ipari területek ideális takarítógépe

A BD 120 ML egy 400l űrtartalmú, két- vagy négykerék meghajtású masszív takarítógép. Hatékony és könnyen karbantartható, kiváló megoldás kisvárosok, lakóközösségek és ipari területek takarítására, ahol alacsony befektetésű és működtetési költségű gépeket keresnek. A mechanikus vontatórendszerrel felszerelt takarítógép képes bármilyen hulladék felszedésére.

Az egyedi AUSA mechanikus meghajtás és a 3 hengeres, alacsony fordulatszámon működő Kubota motor üzemanyagtakarékos és zajtalan. Az egyedi AUSA oldalsó és fölső ürítés, ami még utcai szeméttárolókba való ürítést is lehetővé tesz. Választható hozzá zárt, fűtött vezetőfülke, 4 kerék meghajtás és hókotró.


BD120ML takarítógép Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum