AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA vízöblítéses takarítógép W200H

AUSA W 200 H típusú nagynyomású útmosó, jól manőverezhető és hatékony a nagy gyalogosforgalmú területeken.


Nagyteljesítményű vízöblítéses takarítógép

AUSA W 200 H típusú úttakarító gép. Rendkívül masszív és nagyteljesítményű takarítógépek, melyek a járdához tapadt koszt takarítják le. Ez a vízöblítéses takarítógép szűk fordulási ívének köszönhetően – 2,8 m 4 kerékmeghajtáson és 3,7 m kétkerék meghajtáson - jól manőverezhető. A víztankja 2000 liter űrtartalmű, 1,3 –tól 2,5 m szélesen locsol, háromrészes, teleszkópos elülső locsolóval és erős oldalsó fecskendőkkel. Bosch-Rexroth gyártmányú hidrosztatikus pumpájának és motorjainak köszönhetően rendkívül pontosan lehet vele előre manőverezni és fordulni.

Alacsony üzemanyagfogyasztású VOLKSWAGEN TDI EURO 5 motorral ellátva (átlagfoyasztása 6 l/óra). Az alacsony oldalsó ablakoknak és az alacsony szélvédőnek köszönhetően jó a kilátás előre. A kényelmes vezetőfülke csökkenti a vezető kifáradását hosszú műszakok alatt. Három üzemmódban működtethető (Szállítás, Munka, Öko) az egyedi üzemanyagtakarékos AUSA-val (AFS).


W200H takarítógép Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum