AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA forróvízes takarítógép W350H

AUSA W 350 H típusú nagyteljesítményű gép járdák és bútorok forró vízzel és tisztítószerrel történő mosására.


Nagyteljesítményű tisztítószeres takarítógép

Nagyteljesítményű AUSA W 350 H típusú útmosó a járdák, az utca különböző részeinek és a falfirkák lemosására. Vízfecskendező jármű 1,5m-től 2 m-ig állítható szélességgel. Lehetővé teszi a járdák, felhajtók, bútorok és falak tisztítószerrel történő takarítását. Újszerű computeres takarítás forró vízzel, amely akár a 95 fokot is elérheti, valamint 200 bar-os nagynyomású pumpával és súrolóval, ami hatékonyan eltávolítja a földön lévő makacs szennyeződéseket is. Maximális sebessége 62 km/óra.

Alacsony károsanyagkibocsájtású VW Euro 5 motor. A törzsön három különböző helyen vannak a különböző nyomáson működő mosóberendezések. A teljesen automata hidrosztatikus Bosch-Rexroth váltó rendkívül sima és precíz vezetést és könnyű manőverezést tesz lehetővé a rendkívül szűk helyeken is. 7 kimenet hidraulikus villás szállítóval és chassis-Link ® rendszer megkönnyíti a computeres kiegészítők cseréjét és a mosórészek karbantartását.


W350H takarítógép Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum