AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA targonca - targonca nehéz feladatra

Az AUSA kínálja a piacon az off-road és a kompakt targoncák legszélesebb választékát, amelyek teherbírása 1,300-tól 5.000 kg-ig terjed. Kínálatunk a kompakt és csúcsminőségű gépek 16 különböző modelljét tartalmazza, amelyek alkalmasak rendkívül nehéz munkakörülmények között, valamint félig zárt és szűk terekben is a munkavégzésre, ahová nehéz hozzáférni.


AUSA targoncák minden feladatra

Az AUSA targoncák rendkívül mozgékony gépek, amelyek képesek nehéz terhek mozgatására nehéz és lejtős terepen is. Ez teszi alkalmassá őket külső építkezéseknél végzett munkára és ipari alkalmazásokra. Az AUSA targoncák kitűnnek termelékenységükkel és biztonságosságukkal mindenféle anyagmozgatásnál, akár nehéz és egyenetlen terepen is. Az AUSA kínálja a piacon az off-road és a fél-ipari targoncatípusok legszélesebb választékát. Teherbírásuk 2,600 -tól 11,000 fontig (1,300-tól 5,000 kg-ig) terjed. Két kizárólagos AUSA vontatórendszerrel kaphatóak: állandó 4 kerék meghajtásos Compen® vagy 2WD (2 kerék meghajtású) / 4WD (4 kerék meghajtású) FullGrip ®. Kubota motorok minimális zajszinttel és üzemanyag fogyasztással Bosch-Rexroth hidrosztatikus váltóval kombinálva a könnyed és biztonságos működtetésért.


AUSA targonca

Az AUSA targoncák 4 előnye

Egy-két targonca

Egy targonca, két koncepció

Egyedi, kompakt targonca design, piacvezető a 1.5 - 5 tonnások között, amelyek különösen jók terepen vagy ipari használatra. Ezek a nagy és nehéz terheket nehéz terepen is mozgató targoncák a legjobban térítik meg a befektetést.

Karbantartás

Csúcs design, ergonomikus és könnyű karbantartani

Újszerű design a legjobb szolgáltatás biztosítására dönthető kabinjának köszönhetően. Egyetlen joystick valamint nagy és könnyen hozzáférhető kabin biztosítja az ergonomikus működtetést.

Stabilitás

Stabilitás és biztonság

Az optimális súlypontnak és a nagy átmérőjű kerekek által biztosított felfüggesztésnek köszönhetően kitűnő mind a targonca, mind pedig a teher stabilitása. Joystick vezérlőkarok és hidrosztatikus váltó biztosítja a könnyed, precíz és biztonságos működtetést.

Hatékonyság

Funkcionalitás és hatékonyság

Ezeknek a targoncáknak a legjobb a tömegükhöz mért teherbírásuk, ami a legköltséghatékonyabb működtetést eredményezi. Csúcstechnológiájú, állandó Compen® 4WD (4 kerék meghajtású) vagy állítható 2WD (2 kerék meghajtású)/4WD(4 kerék meghajtású) FullGrip® meghajtórendszer teszi lehetővé a kezelőnek, hogy 2 kerék meghajtásról 4 kerék meghajtásra váltson és vissza, igény szerint, még akkor is, amikor a gép mozgásban van – csak az AUSA-tól. Kubota típusú, alacsony zajszintű és fogyasztású motorok.

Targoncák
C11M2

C 11 M
Könnyű és egyszerű tereptargonca. Alacsony beszerzési és karbantartási költségei miatt egyedi a piacon.

C15H1

C 150 H / HI
1500 kg-os félipari és tereptargoncák. Osztályukban egyediek. A kompakt, könnyű, mozgékony és biztonságos targonca újszerű koncepciója. Bármilyen eljáráshoz alkalmazható.

C200-250

C 200-250 H / HI
2000-2500 kg-os félipari és tereptargoncák. Osztályukban egyediek. A kompakt, könnyű, mozgékony és biztonságos targonca újszerű koncepciója. Bármilyen eljáráshoz alkalmazható.

C300-350

C 300-350 H / HI
3000-3500 kg-os félipari és tereptargoncák. Osztályukban egyediek. A kompakt, könnyű, mozgékony és biztonságos targonca újszerű koncepciója. Ideális egyenetlen terepen és szűk térben végzett anyagmozgatáshoz.

C400-500

C 500 / HI
5000 kg-os félipari és tereptargoncák. Osztályukban egyediek. A kompakt, könnyű, mozgékony és biztonságos targonca újszerű koncepciója. Bármilyen eljáráshoz alkalmazható. Alkalmas egyenetlen terepen és szűk térben végzett anyagmozgatáshoz.Sokszor jól jönne egy teleszkóp a targoncára? Tekintse meg teleszkópos rakodóinkat, válassza ki igényeinek megfelelőt!


AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum