AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA targonca C11M

A legalacsonyabb költségű tereptargonca a piacon. Nagyon könnyű gép, melynek a súlya egyenletes van elosztva az első és a hátsó tengelyeken. Minimálisan koptatja a padlót.


Könnyű targonca és üzemeltetés

Kis méretek és alacsony – 1,89 m-es – magasság. A kezelő elhelyezése úgy van megoldva, hogy könnyű a beszállás és csökkenti a kifáradást. Masszív targonca egyedi váltótechnológiával, már 40 éve bizonyít a piacon. Az alacsony működtetési költség a Kubota motorral kategóriájában a legalacsonyabb üzemanyag fogyasztást eredményezi. Könnyű súlya miatt és mert nem tapossa meg a talajt az üvegházakban, kertészetekben és kertekben ez a leginkább használt targonca.


C11M targonca C11M targonca C11M targonca Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum