AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA targonca C300-350H

\

3000-3500 kg-os félipari és tereptargoncák. Ideális egyenetlen terepen és szűk térben végzett anyagmozgatáshoz. A kompakt, könnyű, mozgékony és biztonságos targonca újszerű koncepciója.


Stabil nagy teherbírású félipari targonca minden igényre

Csúcs targonca design teljes fülkével. Tágas és ergonomikus kiképzése minimálisra csökkenti a kifáradást és biztonságossá teszi a targonca működtetését. A dönthető kabin segíti a könnyű karbantartást. A kiváló teljesítményű hidrosztatikus váltóval az állandó 4WD (4 kerék meghajtású) Compen® lehetővé teszi az anyagmozgatást a legnehezebb terepen is. A gumik nagy átmérője és szélessége a nagy hasmagassággal növeli a biztonságot, a stabilitást és jobb fogást biztosít, amikor teljes rakománnyal hajtunk keresztül terepakadályon. A felfújható első gumik kiváló teherstabilitást biztosítanak a villákon, így súlyos rakomány is szállítható. Kategóriájában egyedi targonca, opcionálisan választhatók hozzá szélesebb tengelyek a stabilitás növelésére teljes terhelés esetén.


C300H targonca C300H targonca C300H targonca C300H targonca Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum