AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA teleszkópos rakodó nehéz terepre

Raklapokra pakolt anyagok vagy nagyobb terhek mozgatásához az AUSA Taurilift márkájú teleszkópos rakodóit kínálja. Ezek ideális gépek a rakomány hatékony mozgatására valamint a fogyasztóhoz való eljuttatásához. Az AUSA kínálja a terepre is alkalmas masszív teleszkópos rakodók legszélesebb választékát a piacon.


AUSA teleszkópos rakodók minden feladatra

Az AUSA kínálja a terepre is alkalmas masszív teleszkópos rakodók legszélesebb választékát a piacon 1300-tól 2300 kg teherbírásig. Választékunk csúcs designnal készült rendkívül masszív 3 főmodellből áll, amelyek jól működnek extrém körülmények között a szabadban valamint nagyon szűk és félig zárt terekben, ahol nehéz a hozzáférés. A teleszkópos kar mozgékonysága lehetővé teszi a magasban történő vagy akár az elülső pozicionálást is, ami ideális eszközzé teszi az anyagok helyszínen történő mozgatására.

A teleszkópos rakodók méretei és könnyű súlya alkalmassá teszi őket a nehezen hozzáférhető területen illetve sérülékeny talajon végzett munkára, úgyhogy a talaj csak minimális mértékben sérül. Alkalmasak az építőiparban, a mezőgazdaságban vagy a nehéziparban végzett munkákra, raklapok, papírbálák, takarmány, trágya stb. mozgatására. Négy kerék meghajtása és osztályának legmasszívabb méretei nélkülözhetetlenné teszik bármilyen munkában, iparágban vagy a farmokon.


AUSA teleszkópos rakodó

Az AUSA teleszkópos rakodók 4 előnye

Legjobb

Legjobb teljesítmény

Az állandó 4x4-es meghajtásnak, a részleges önzáró differenciálműnek, nagy hasmagasságának valamint nagy átmérőjű és széles kerekeinek köszönhetően nagyszerű a menetképessége.

Stabilitás

Nagy stabilitás a magasban és kinyúlásnál

Újszerű design a legjobb szolgáltatás biztosítására dönthető kabinjának köszönhetően. Egyetlen joystick valamint nagy és könnyen hozzáférhető kabin biztosítja az ergonomikus működtetést.

Anyagmozgatás

Ergonómia és anyagmozgatás

Csúcstechnológiájú és egyedi dönthető fülke nagy belső térrel és 360°-os látószöggel, ergonomikus és intuitív egy joystickos vezérlőberendezéssel a kényelmes és biztonságos működtetésért. Három kormányzási üzemmód a legkisebb fordulási ívvel a 2,3 tonnáig terjedő típusoknál.

Hatékonyság

Funkcionalitás és hatékonyság

Kompakt, rendeltetésszerű és masszív gép, ami lehetővé teszi az intenzív munkát akár szűk helyeken is. A Bosch-Rexroth hidrosztatikus váltó biztosítja a könnyed és egyszerű működtetést. Alacsony zajszintű és üzemanyag fogyasztású Kubota motor.

Teleszkópos rakodók
T144H

T 144 H Plus
AUSA Taurulift T 144 H típusú, 1350 kg teherbírású teleszkópos rakodó. A legmasszívabb és legkönnyebb teleszkópos targonca a piacon a legalacsonyabb árral és karbantartási költségekkel. Ideális választás mindazoknak, akik ultra kompakt teleszkópos rakodót keresnek minimális befektetéssel.

T204H

T 204 H
AUSA Taurulift T 204 H típusú, 1,300kg teherbírású teleszkópos rakodó. Osztálya legmasszívabb és karbantartási szempontból legköltséghatékonyabb teleszkópos emelője. Nehéz terepen és szűk terekben végzett anyagmozgatásra tervezték.

T235H

T 235 H
AUSA Taurulift T 235 H típusú 2300 kg teherbírású teleszkópos rakodó. Osztálya legmasszívabb és legalacsonyabb karbantartási költségű teleszkópos rakodója. Nehéz terepen és szűk terekben végzett anyagmozgatásra kiválóan alkalmas.

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum