AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA teleszkópos rakodó T 133 H

Egy teleszkópos, 1300 kg teherbírású AUSA Taurulift teleszkópos rakodó. Könnyű és egyszerű szerkezet. Beszerzési költség és karbantartás szempontjából egyedi a piacon. Ideális és megbízható masszív terepgép.


Legmasszívabb emelő

A Taurulift AUSA T 133 H a legkönnyebb, legmasszívabb és legegyszerűbb teleszkópos emelő a piacon. Ideális anyagmozgatásra 1300 kg-ig, 2,66 m magasságban, a gém pedig 2 m-re tud kinyúlni teljesen vízszintes pozícióban. Ideális gép azoknak, akik terepre való, masszív teleszkópos emelőt keresnek, kis befektetéssel. 2 tonna összsúlyú, kitűnő a tengelyterhelés elosztása. Kis tömege lehetővé teszi a lágy talajon végzett munkát illetve, hogy utánfutón szállítsák.

Az alacsony zajszintű és kis fogyasztású 16,8kW-os Kubota motort egyedi hidrosztatikus váltóval kombinálták. A fordítható hátsó kerekek 3 méteres fordulási ívet tsznek lehetővé, ami megkönnyíti a rakodási műveletet. Ergonomikus, széles és könnyen hozzáférhető fülke a vezető kímélésére, joystick-os vezérlés a könnyű működtetésre. Ideális anyagmozgatásra építés alatt álló kis épületekben, farmokon, golf pályákon és borospincékben.

A 2 kerék meghajtás a költséghatékonyabbá teszi és kevésbé sérti fel a lágy talajt (gyep, farmokon, stb.) A mindössze 1,95 m-es magasság, 1,4 m szélesség és 2,6 m magasság lehetővé teszi a nagyon szűk terekben végzett munkákat is.


T133H teleszkópos Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum