AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA teleszkópos rakodó T 144 H Plus

Az AUSA Taurulift T 144 H Plus teleszkópos rakodó 1350 kg teherbírású. A legmasszívabb és egyben legkönnyebb teleszkópos emelő a piacon a legalacsonyabb árral és karbantartási költséggel. Az egyedi AUSA hidrosztatikus váltó csúszásmentes rendszerrel van fölszerelve a jobb teljesítmény érdekében.


Gazdaságos teleszkópos rakodó

Az AUSA Taurulift T 144 H a legkönnyebb és legmasszívabb teleszkópos rakodó a piacon. 1350 kg-ig képes az anyagmozgatásra, 4 m-es maximális magassággal. Ez a gép vízszintesen 2,18 m-ig tud kinyúlni, 550 kg teherrel megrakodva. Ideális gép olyan professzionális felhasználóknak, akik minimális befektetésű és működtetési költségű megoldást keresnek. A T 144 H egy mindössze 2,4 tonnás könnyű súlyú teleszkópos emelő, jó súlyelosztással a tengelyek között. Lehetséges vele sérülékeny talajon dolgozni, vagy tréleren szállítani. A kormányozható hátsó kerekek a 3 m alatti fordulási ívvel megkönnyítik a rakodási munkálatokat.

Egy 22.7kW-os alacsony zajszintű és kis fogyasztású Kubota motor hajtja. Az egyedi tervezésű AUSA hidrosztatikus váltó az automatikus kipörgésgátló rendszerrel javítja az állandó 4 kerék meghajtású hajtómű teljesítményét alacsonyabb üzemanyagfogyasztást és kisebb gumikopást eredményezve.

A fülkét és a vezérlőberendezéseket ergonomikusan optimálisra tervezték. A tágas és könnyen hozzáférhető vezetőülést úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a kifáradást. A teljes vezérlést egy joystick-kal oldják meg, ami megkönnyíti a kezelést.

A T 144 H PLUS teleszkópos rakodó ideális anyagmozgatásra építés alatt álló kis épületekben, farmokon, golf pályákon és pincékben. Funkcionális alternatívája a csúszórakodónak, jobb teherbírással, kinyúlással és emelési magassággal. Ezen felül a mindössze 1,95 m-es magasság, 1,4 m szélesség és 2,6 m magasság lehetővé teszi a nagyon szűk terekben végzett munkákat is.


T144H teleszkópos T144H teleszkópos T144H teleszkópos T144H teleszkópos T144H teleszkópos Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum