AUSA munkagépek magyarországi képviselete
AUSA munkagép értékesítés, szerviz, alkatrész
e-mail e-mail: info@pagatgold.hu telefon telefon: 06 1 402 42 22

AUSA teleszkópos rakodó T 235 H

AUSA Taurulift T 235 H típusú 2300 kg teherbírású teleszkópos rakodó. Osztálya legmasszívabb és legalacsonyabb karbantartási költségű teleszkópos rakodója. Nehéz terepen és szűk terekben végzett anyagmozgatásra kiválóan alkalmas.


Költséghatékony teleszkópos rakodó

2300kg terhet képes 4m magasba és 1800 kg-ot 5m-es magasságba emelni. A gémet vízszintesen 890kg teherrel 2,9m-re tudja kinyújtani. A legmasszívabb 2 tonnás teleszkópos rakodó oldalsó gémmel és hátsó ellensúllyal, amik lehetővé teszik a legoptimálisabb teher/súly és teher/méret arányt kategóriájában.

A T 235 H-ban egy 36,5 kW-os Kubota motor működik hidrosztatikus váltóval, joystick-os vezérléssel és integrált inverterrel. Ez a technológia könnyed és intuitív anyagmozgatást tesz lehetővé még nehéz terepen is, valamint növeli a teljesítményt és csökkenti az üzemanyagfogyasztást.

A csúcstechnológiájú, jól pozicionált fülke 360º-os látószöget biztosít. Az egyedi tervezésű AUSA dönthető fülke megkönnyíti a hozzáférést a karbantartási munkálatok során.

Az állandó 4 kerék meghajtásnak, az első tengelyen lévő részleges önzáró differenciálműnek és a nagy hasmagasságnak köszönhetően kiváló tereptulajdonságokkal rendelkezik.


T235H teleszkópos T235H teleszkópos T235H teleszkópos T235H teleszkópos Adatlap letöltéseAjánlatkérés

AUSA munkagép szerviz

Online Hibabejelentő
Ha kisebb-nagyobb gondja, problémája adódott AUSA munkagépével vagy más típusú anyagmozgatójával, töltse ki online hibabejelentő űrlapunkat. Felkeressük Önt, hogy márka független szervizünk segítsen a hiba javításában!
Hibabejelentő
Kérje ajánlatunkat!
AUSA targoncáink és munkagépeink széles választékban elérhetőek! Munkagépek, targoncák szervize és javítása, valamint alkatrészek kapcsán is kérje ajánlatunkat! Ajánlatkérés
Visszahívjuk!

Ha kérdése van bármilyen emelőgéppel kapcsolatban, hibát jelentene be, vagy szeretné ajánlatunkat kérni, munkatársunk visszahívja Önt.

Köszönjűk!
Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot

Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a visszahívási kérelmet
Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelűnkre, hogy naprakész híreinket, új akcióinkat és ajánlatainkat a leggyorsabban eljuttathassunk Önhöz.

Köszönjük!
Hírlevél jelentkezését fogadtuk
Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a hírlevél feliratkozást

Minden jog fenntartva © Pagátgold Zrt. 1991-2013.Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Oldaltérkép | Impresszum